Elke donderdagmiddag wordt er acrobatische gymnastiek gegeven op recreatief niveau. Deze les is voor jongens én meisjes vanaf 7/8 jaar. Tijdens deze lessen kan iedereen op zijn eigen niveau werken. Niets móet, zeker niet als je iets niet durft. Alles mág, als het maar wel binnen de kaders is. De kinderen leren elkaar ook nog wel eens een nieuwe beweging of oefening aan.

Er worden groepen (duo’s en trio’s) samengesteld binnen de mogelijkheden die er zijn. De groepen doen mee aan wedstrijden op D- en E-niveau en aan de clubkampioenschappen van Velocitas.

Sinds kort is er ook een extra training op maandag (selectie) en de mogelijkheid om eens per maand in een turnhal met blokkenkuil te trainen.

IMG-20140422-WA0000 IMG-20140422-WA0001

Wil je eens kijken of acro iets voor je is? Dan kan dat, je mag 2 lessen meedoen en wellicht vind je het echt iets voor jou. De lessen zijn op donderdagmiddag. Kom gerust langs!

Meer informatie
Wilt u meer informatie? Neem contact op via het contactformulier of met een van de trainers van de afdeling acro. Informatie over het lidmaatschap van Velocitas staat hier beschreven.

Het lesrooster voor acrogymnastiek vindt u hier.

Hieronder een filmpje van de acroselectie uit 2012: