Update 31 maart:
Zoals door de overheid is medegedeeld, mogen we in ieder geval tot en met de meivakantie geen lessen geven. In het geval van Velocitas betekent dat t/m 3 mei geen lessen.
Alle brede schoollessen turnen en acro die Velocitas zou geven in april, komen te vervallen.

Update 29 maart:
Velocitas heeft een Challenge uitgeschreven voor alle leden. Met deze foto challenge willen we een tastbare herinnering creëren aan deze rare, bijzondere tijd. Van je eigen train(st)er ontvang je meer info! Alle volgende challenges verzamelen we in een apart bericht (hier).

Update 22 maart:
Alle wedstrijden, georganiseerd door de KNGU, komen voor de rest van het schooljaar te vervallen. Dus geen voorronden, NK, turnenfun wedstrijd of turncompetitie. De springwedstrijd die Velocitas zelf wil organiseren op zaterdag 13 juni, gaat, zo lang dit mogelijk en toegestaan is, vooralsnog door!

Update 15 maart:
Velocitas is gedwongen door besluiten van de overheid in ieder geval alle activiteiten op te schorten t/m tenminste 6 april 2020. Geen enkele vorm van lessen, trainingen, wedstrijden en cursussen zijn toegestaan. Via de nieuwsbrief krijgt u binnenkort tips om de tijd tussendoor op een leuke manier te benutten! Ook in diverse app groepen zijn al challenges en bingo kaarten met turnopdrachten verspreid.

Bericht 12 maart:
Velocitas volgt het besluit van de overheid advies van de KNGU en NOC_NSF om per direct alle sportactiviteiten (wedstrijden, trainingen etc.) op te schorten t/m tenminste 31 maart 2020. Dit vanwege de verspreiding van het Corona virus door Nederland. Dat betekent dat we de komende tijd geen lessen geven.

Aan alle leden is op donderdag 12 maart 2020 een brief verstuurd, deze kunt u hier lezen. Let op, door gewijzigde maatregelen van de overheid is de informatie inmiddels verouderd!

Met vriendelijke groet,
Het bestuur

|