Velocitas start na de herfstvakantie bij voldoende interesse nieuwe lessen!

Kleuterles op zaterdagochtend
Velocitas start een nieuwe kleuterles voor kleuters van 3,5 t/m 6 jaar op zaterdagochtend in de Aakwerf! Van 11:15-12:15u. Ook jongens en meisjes die hun nijntje Beweegdiploma willen halen, kunnen met deze les meedoen. Bij voldoende interesse start deze les op za 31 oktober in de Aakwerf. Meer weten of opgeven voor een gratis proefles? info[@]velocitasgouda.nl of klik hier.

Acro instroomles
Wil jij een handstand leren op je partner? Wil je met acrogym starten maar heb je nog geen partner? Wil je kijken of acro wat voor jou is? Wil je meer acro kunsten leren in een tweetal of drietal? Wil je acroën maar (nog) geen wedstrijden? Of je nu 7 jaar bent of al op de middelbare school zit, iedereen is welkom bij deze nieuwe recreatieve acro les! Bij voldoende interesse start deze les op donderdagmiddag in de Aakwerf. Meer weten of opgeven voor een gratis proefles? info[@]velocitasgouda.nl of klik hier.

2020 kleuterlesacro foto

Turnplus
Een nieuwe groep tussen selectie en recreatieturnen in! Voor meisjes die het leuk vinden om een extra turntraining per week te gaan volgen en meer turnelementen te leren. Er wordt vooral geturnd op sprong, brug, balk en vloer. In de toekomst gaan we ook aan wedstrijden meedoen. De groep start na de herfstvakantie op zaterdagochtend in de Aakwerf met meisjes in de leeftijd van 8 t/m 10 jaar. Meer weten? turnplus[@]velocitasgouda.nl

|