De clubkampioenschappen komen eraan!
Dit doen we op twee zaterdagen in de Aakwerf. Deze pagina wordt steeds aangevuld met info over tijden etc.

Zaterdag 24 juni
Op zaterdag 24 juni worden de Clubkampioenschappen van Velocitas gehouden voor alle leden vanaf 6 jaar uit de recreatie turnlessen en de instroomgroep van de acrogym.
Voor de jongere leden (2-6 jaar) organiseren we een circus beweegfeest, waar ook zij kunnen laten zien wat ze allemaal hebben geleerd.

Inschrijven voor de wedstrijd van 24 juni kan via dit formulier. Schrijf je uiterlijk zaterdag 10 juni in. Dan kunnen wij voor iedereen een medaille bestellen. Voor het circus beweegfeest hoef je je NIET aan te melden.

Zaterdag 1 juli
Op 1 juli worden er clubkampioenschappen georganiseerd voor Turnen Heren, Turnplus, springgroepen en Jong Talent. Hiervoor komt binnenkort een aanmeldformulier op de website te staan.

Inschrijven voor de wedstrijd van 1 juli kan via dit formulier. Schrijf je uiterlijk zaterdag 10 juni in. Dan kunnen wij voor iedereen een medaille bestellen.

IMG_3184 (Gemiddeld)IMG_2868 (Gemiddeld)IMG_2544 (Gemiddeld)IMG_2907 (Gemiddeld)

Publiek is welkom!
Je kunt aan iedereen laten zien wat je dit jaar hebt geleerd. Neem je ouders, opa en oma en broers en zusjes mee en laat het ze zien!

Meer info en vragen

  • De kinderen worden per lesgroep ingedeeld. Ze zitten dus samen met kinderen waarmee ze elke week turnen, springen of aan acro doen.
  • De tijdsindeling van de groepen wordt later bekend gemaakt. Dit hangt af van het aantal deelnemers. Houd daarom de hele dag vrij. We kunnen niet rekening houden met feestjes, diplomazwemmen of voorkeuren. We hopen op jullie begrip.
  • Als je je inschrijft hoef je geen inschrijfgeld te betalen, maar we rekenen wel op je komst!
  • We hopen dat iedereen meedoet in een Velocitas turnpakje, maar dit is niet verplicht.
  • Wil je helpen bij een van de clubdagen? Een maatschappelijke stage doen? Superfijn dat jij je wilt inzetten! Je kunt je inschrijven via het aanmeldformulier of onze secretaris.
  • Iedereen kan meedoen met de clubkampioenschappen, ook als je nog maar net lid bent!

Heb je nog meer vragen? Neem dan contact op met je trainer. De contactgegevens van al onze trainers vind je hier.

Heb je vragen over vrijwilligerswerk e-mail dan naar: secretariaat @ velocitasgouda.nl.

|