Op 25 november zijn er weer springwedstrijden in Gouda (in sporthal de Mammoet). Vorig jaar deden er wel 10 teams van Velocitas mee. Deze wedstrijd is voor recreatieve groepen die 1-2 uur per week trainen, vanaf 8/9 jaar. Wil jij ook meedoen? Houd de info op deze website in de gaten voor inschrijven.

Help mee met deze, gezellige, recreatieve wedstrijd
De wedstrijd wordt door Velocitas in samenwerking met het rayon georganiseerd. Zo’n dag kan niet zonder vrijwilligers worden georganiseerd. Zowel in de voorbereiding als op de dag zelf hebben we mensen nodig.

Wil jij je zoon/dochter zien springen? Zorgen dat deze wedstrijd door kan gaan? Help mee! We hebben bijvoorbeeld hulp nodig:
– vooraf in de organisatie (catering regelen / boodschappen doen / geluidsinstallatie huren / sponsoring)
– klein vrachtwagentje (om toestellen van de Aakwerf naar de Mammoet te brengen)
– voor de wedstrijd start (zaal inrichten, tafels, toestellen sjouwen)
– jureren (op 4 oktober start een nieuwe online cursus van 5 avonden, deze is ook goed te doen als je weinig van turnen of springen weet. De cursus is afgerond vóór de wedstrijd en jureert met z’n tweeën)
– tijdens de dag (catering, muziek, pc of deurwacht)
– na afloop (zaal opruimen, toestellen terugbrengen)

Alle hulptaken tijdens de wedstrijd zijn in de zaal, waardoor het mogelijk is tegelijk je zoon/dochter te zien springen. Ook een (maatschappelijke) stage is mogelijk. Neem contact op met: secretariaat@velocitasgouda.nl.

|