In oktober willen we nieuwe cursussen voor het nijntje Beweegdiploma starten!
Voor kinderen vanaf 2,5 t/m 5 jaar. In zo’n 18 lessen oefen je alle 10 basisvormen van bewegen. Zo verbeteren we de motoriek en leer je nieuwe vaardigheden. Handig als je straks je zwemdiploma wilt halen, gaat voetballen, turnen of op judo wilt! Kom je ook meedoen?

Waarom het nijntje Beweegdiploma?
In de leeftijd van 2 tot en met 6 jaar vindt de grootste motorische ontwikkeling plaats. Een goed motorisch fundament is van sterke invloed op de fysieke en mentale gesteldheid. Het is dan ook belangrijk om hierop in te spelen en basisvaardigheden goed aan te leren. Of je nu later gaat voetballen, dansen, zwemmen of op atletiek. Overal heb je bijvoorbeeld balans, durf en sprongkracht nodig. Maar wist je dat kruipen en rollen ook zeer belangrijk zijn voor het leren schrijven op school en het deelnemen aan het verkeer? Daarnaast is bewegen gezond en het helpt om overgewicht tegen te gaan. Zodra uw kind kan lopen zijn speelse manieren van bewegen noodzakelijk. Het Beweegdiploma helpt kinderen bij hun motorische, sociale en cognitieve ontwikkeling!

Mogelijkheden cursus
Zodra er voldoende aanmeldingen zijn, gaan de cursussen van start. U ontvangt na aanmelding voor een proefles hierover bericht.

LeeftijdDagTijdLocatieTrainer
2,5 t/m 4 jaarWoensdag*10:45-11:30 uurBijruimte AakwerfFloortje
3 t/m 5 jaarVrijdag*15:00-15:45 uurBijruimte AakwerfFloortje
3 t/m 5 jaarZaterdag*11:15-12:00 uurBijruimte Aakwerf + gymzaalFloortje

Daarnaast hebben we ook nijntje kleuterlessen voor kinderen vanaf 3,5 jaar in Westergouwe en de sportzaal de Aakwerf. In de Aakwerf hebben we nog plaats op vrijdag om 16u. Kijk voor overige mogelijkheden (of voor een plekje op de wachtlijst) op ons lesrooster!

recreatienijntje website keurmerkIMG_8888

Meer weten?
Kijk hier voor alle informatie over onze nijntje lessen.
De kosten vindt u hier.
Of stel je vraag via contact.

Aanmelden?
Ben je geïnteresseerd in onze nijntje lessen? Meld jouw kind dan aan voor twee proeflessen! Dit kan via contact.

nijntje info

|