Inschrijven voor onze zomerlessen doe je online! We draaien een pilot voor een nieuw systeem, maar ondervonden te veel technische problemen bij de betalingen. Daarom is online betalen niet meer mogelijk. U betaalt voortaan contant bij de ingang. Inschrijven per kind blijft noodzakelijk, vanwege de richtlijnen en de verzekering!

Wil je meedoen met onze zomerlessen; volg dan de volgende stappen:

  1. Geef elk kind apart op via Champ (gebruik de lessen met gratis deelname). Alleen zo ben je van een plekje verzekerd. Gebruik hierbij de naam van je kind.
  2. Zorg dat je een kwartier voor tijd bij de Aakwerf bent (of vanaf 9:45u op vr 21 aug bij de Speeltuin). Wij kijken via een deelnemerslijst wie een plekje heeft gereserveerd.
  3. Betaal contant bij Aakwerf/speeltuin. €3 voor leden, € 4 voor niet-leden; per keer.
  4. Neem gepast geld mee, zodat we niet hoeven wisselen.

Tip 1:
Heb je gereserveerd, dan stuurt Champ je terug naar de homepage. Snel naar de pagina van Velocitas? Gebruik de directe link op de website, de QR code van de poster of klik hier!

Tip 2:
Geef het geld, indien mogelijk, aan je kind mee en laat het hem/haar aan ons overhandigen. Dan voorkomen we lange rijen met alle ouders op 1,5m afstand.

Tip 3:
Bij inschrijving ontvangt u een QR code. Deze QR code meenemen is niet nodig, we werken met deelnemerslijsten. Dit omdat kinderen vaak geen telefoon hebben.

Tip 4:
Ouder(s) die al online hebben gereserveerd en betaald, hoeven uiteraard niet opnieuw te betalen bij de deur. De komende dagen nemen we met u contact op om te laten weten voor welke lessen u heeft ingeschreven en betaald.

De komende dagen hopen we ook de laatste lessen toe te voegen aan de agenda. Zodat jullie je ook voor die lessen kunnen inschrijven!

Hoe werkt het inschrijven

  1. Schrijf je in bij Champ via deze link. Op een smartphone staat het rooster onderaan je beeldscherm; op de pc staat aan de rechterkant onder de foto’s het lesrooster. Klik op de datum en les waarvoor u wilt inschrijven. En klik daarna op verder (scroll iets naar beneden als deze button niet zichtbaar is). Maak een inlog en vul de gevraagde informatie in (graag met de naam van uw kind). We hebben gemerkt dat deze e-mail in de spam/reclamebox terecht kan komen. Let op, u moet voor elk kind apart opgeven. De QR code hoeft u niet mee te nemen, we werken met deelnemerslijsten (dit omdat veel kinderen geen telefoon hebben).
  2. Zorg dat je een kwartier voor tijd bij de Aakwerf bent (of vanaf 9:45u op vr 21 aug bij de Speeltuin). Wij kijken via een deelnemerslijst wie een plekje heeft gereserveerd.
  3. Betaal contant bij Aakwerf/speeltuin. €3 voor leden, € 4 voor niet-leden.
  4. Neem gepast geld mee, zodat we niet hoeven wisselen.

Vragen?
Neem contact met ons op (of vul hier het contactformulier in).

 

poster website

|