De A selectie bestaat uit een groep meisjes en meiden vanaf 7/8 jaar. Zij trainen 2-3x per week, waarvan 1x per week in de turnhal in Alphen aan den Rijn. De A selectie komt uit in wedstrijden van de 3e en 4e divisie. Tijdens de wedstrijden wordt er geturnd op ongelijke brug, vloer, sprong en balk. Regelmatig behalen zij mooie resultaten.

IMG_5247

Wedstrijden en activiteiten
Alle turnsters doen mee aan wedstrijden in de 3e en 4e divisie. Afhankelijk van resultaten tijdens de wedstrijden, kunnen de meisjes doorstromen naar de districtsfinale en landelijke wedstrijden. Afgelopen jaren hebben we in de 3e divisie steeds deelgenomen aan het Nederlands Kampioenschap.
Daarnaast doen we ook mee aan andere wedstrijden en toernooien, zoals de turncompetitie. In de turncompetitie nemen de turnsters het als een team op tegen andere verenigingen. Na de voorrondes kunnen de teams zich plaatsen voor de finale. Het jaar wordt afgesloten met een clubkampioenschap in de turnhal.

De agenda voor Turnen Dames is geïntegreerd in de agenda van Velocitas. Alle activiteiten en mededelingen voor Turnen Dames staan in het rood aangegeven.

IMG-20141213-WA0004IMG-20141213-WA0001

Meer informatie
De lestijden van de A-selectie vindt u hier.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het trainersteam van de A-selectie. Adressen vindt u hier.
Informatie over het lidmaatschap van Velocitas staat hier beschreven.